Hlavní navigace

Přenosné UPS pro menší firmy

22. 6. 2020

Sdílet

Nová řada zahrnuje modely s výkonem od 700 po 1600 VA (činným výkonem 390-960 W) pro 4–8 spotřebičů, jako jsou počítače, malé servery, síťová úložiště NAS, bezpečnostní systémy apod.

Zdroje jsou založené na topologii line interactive s automatickou regulací napětí, která průběžně vyrovnává výkyvy napětí v síti. Úsporná technologie GreenPower UPS navíc výrazně snižuje spotřebu samotného zdroje.

UPS Value Pro jsou vybavené ochranami proti přetížení, přepěťovým špičkám, přepěťovým rázům a elektromagnetickému a radiovému rušení. Zdroje se dodávají v provedení se zásuvkami typu Schuko, FR nebo IEC320.

Jsou vybavené také kombinovaným portem RJ11/RJ45 pro ochranu telefonní nebo síťové linky (až 1 Gb/s). Vestavěný olověný akumulátor se na plnou kapacitu dobije za 8 hodin.

Zdroje řady Value Pro jsou vybavené informačním LCD panelem, který zobrazuje základní informace jako druh provozu, stav napájení, stav baterie a stav zátěže nebo upozornění na poruchu a jiná a varování.

Na přepnutí do provozu na baterii, vybití baterie a další důležité události upozorní uživatele také zvukový alarm. Zdroj UPS připojený k počítači přes USB port nebo sériový port RS232 je možné ovládat pomocí softwaru PowerPanel Personal.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?