Hlavní navigace

Prý nejlehčí notebooky podnikové třídy představilo HP

17. 12. 2014

Sdílet

Modely rovněž nabízejí vysoce pevnou konstrukci a průmyslový design, který podle výrobce zvyšuje uživatelskou efektivitu práce s notebookem.

Notebooky jsou k dispozici ve dvou variantách (Folio 1020 a 1020 SE) a nabízejí až 9 hodin provozu na baterie. Splňují provozní podmínky vyžadované „vojenským“ standardem (MIL-STD 810G) – odolnost proti stříkající vodě, nárazům i vystavení extrémním teplotám, vlhkosti a vysokému tlaku.

Poskytují také vysoký výkon díky podpoře nejnovější generace procesorů Intel Core-M a takřka neslyšný provoz zajištěný bezvětrákovou konstrukcí a datovým úložištěm typu SSD.

Oba nové modely mají i vestavěný nástroj Client Management Solutions a volitelné technologie LANDesk a Intel vPro pro snazší integraci a nasazení do podnikových IT prostředí.

Součástí výbavy je rovněž kombinace pokročilých technologií HP pro zabezpečení podnikové třídy, která zahrnuje certifikovaný modul Trusted Platform Module (TPM) 1.2/2.0, bezpečné před-bootovací ověřování (pre-boot authentication), čtečku otisků prstů a samoopravný BIOS HP Sure Start; všechny tyto technologie pomohou uživatelům lépe chránit jejich zařízení, data a identitu.

Notebooky mají 12,5palcový Quad HD (QHD) displej, který je volitelně i dotykový. Pro digitální komunikaci nechybí v obou novinkách ani webová kamera s rozlišením 720p, přední reproduktory s HD kvalitou zvuku, vybavené technologií DTS Studio Sound a software HP Noise Reduction pro pokročilou redukci šumů.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?