Hlavní navigace

Samsung uvádí nový bezdrátový monitor Central Station CA 750

17. 8. 2011

Sdílet

Monitor Samsung Central Station CA750 disponuje možnostmi připojení prostřednictvím USB portů, LAN konektoru a podporou bezdrátové komunikace. Může tak uživatele osvobodit od shluku kabelů, které překáží v pohodlném užívání.

Automatická bezdrátová detekce umožňuje automatické nastavení rozlišení dvou monitorů, například když připojíte notebook. Funkce detekce sama zajistí nastavení optimalizovaného rozlišení vašeho monitoru, a to vše bez použití drátů. Pokud si budete chtít rozlišení nastavit ručně, je možné tuto funkci vypnout.

Kromě zmíněné automatické bezdrátové detekce je monitor vybaven vestavěným portem USB 3.0 s až desetkrát rychlejším přenosem dat oproti revizi 2.0 a ergonomickým designem se dvěma klouby, který umožňuje nastavení panelu displeje do optimální pozice vůči uživateli.

Součástí balení je také bezdrátový adaptér, který umožní automatické propojení notebooku a monitoru, přičemž monitor stačí umístit do vzdálenosti jednoho metru od notebooku. Žádná další kabeláž není třeba – centrální monitor tak pomůže udržet pořádek na pracovním stole a přitom poskytne obraz ve Full HD.

Centrální monitor Samsung CA 750 se vyznačuje celou řadou dalších funkcí, k nimž patří automatická konfigurace, která nastaví optimální rozlišení monitoru, nebo funkce automatického vypnutí, která okamžitě po odpojení USB sníží spotřebu elektrické energie.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?