Hlavní navigace

Sharp s dalšími barevnými tiskárnami

12. 8. 2016

Sdílet

Modely MX-5050N a MX-6050N Essential, s rychlostí 50 a 60 stran/minutu, jsou zařízení, která lze přizpůsobit tak, aby splňovala všechny standardní potřeby tisku, kopírování a skenování a v případě potřeby je lze modernizovat. Modely MX-5070N a MX-6070N Advanced, s rychlostí 50 a 60 stran/minutu, kombinují funkce s přidanou hodnotou jako je připojení k Wi-Fi a cloudu a snímač pohybu pro rychlejší zahřátí a mají platformu sofistikovaných řešení.

Všechny čtyři vysokorychlostní modely nabízí zjednodušené uživatelské rozhraní, které je přístupné přes dotykovou LCD obrazovku s úhlopříčkou a řešením pull-printing, které ukládá tiskové úlohy k ověření a uvolňuje je až z pěti propojených MFZ bez nutnosti použití tiskového serveru. To znamená, že už nemusíte čekat, až se uvolní obsazené MFZ.

Díky možnosti výměny toneru a papíru aniž by došlo k zastavení tiskové úlohy, nové modely pomáhají udržet vysokou úroveň produktivity v kanceláři. Kromě toho, funkce automatického vysunutí toneru předává kontrolu zpět IT správcům, kteří mohou nastavit úroveň toneru, při které se kazeta vysune; což minimalizuje uživatelský odpad a servisní dohody jsou tak ještě efektivnější.

„Ze zpětných vazeb jsme zjistili, že takové funkce jako je standardní funkce pull-printing a rychlejší časy probuzení měly za následek zvýšení efektivity ,“ řekl Szymon Trela, Product Manager, Sharp Electronics CEE.

Série MX lze přizpůsobit různým formátům papírů, až do formátu SRA3, a různé gramáži, až 300 g/m2. Všechny čtyři modely jsou nyní k dispozici u partnerů společnosti Sharp ve střední a východní Evropě.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?