Hlavní navigace

Škálovatelná úložiště NAS vyšší třídy s podporou dohledových kamer nabízí Iomega

23. 2. 2012

Sdílet

Stolní modely jsou prodávány se čtyřmi nebo šesti pozicemi, které se dodávají bez disků nebo s disky o celkové kapacitě až 18 TB (včetně možnosti nasazení SSD), modely k montáži do racků pak se čtyřmi až dvanácti pozicemi -- opět bez disků nebo s disky o kapacitě až 36 TB.

Novinky využívají i pokročilé technologie známé z úložišť vyšší třídy od EMC – jde například o software LifeLine, který nabízí pokročilé funkce cílené přímo na podniková provozní prostředí, jako například zálohování a obnova konfigurace, plánování provozu, funkce Wake-on-LAN, šifrování svazků či podporu pro SMART Hard Drive Monitor.

Produkty také umožňují stahování a instalaci partnerských aplikací třetích stran pro další rozšíření funkcí. Podpora pro protokol SFTP (Secure File Transfer Protocol) zase dostatečně zabezpečuje  přenos dat mezi počítači v síti a dovoluje přímé čtení a zápis ze vzdáleného serveru do zařízení StorCenter PX Server Class a naopak.

Vedle podpory IP kamer Axis a Panasonic mohou modely řady StorCenter PX Server Class pracovat i kamerami firmy Bosch. Celkem lze použít až 48 IP kamer na jedno zařízení.

Cena stolních modelů začíná na 699 eurech, síťové úložné pole určené k montáži do racků stojí od 1599 eur.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?