Hlavní navigace

Sluchátka i na sport

8. 2. 2020

Sdílet

Nová sportovní řada Philips zahrnuje tři modely uzpůsobené sportovnímu využití. Jde o náhlavní sluchátka SH402, sluchátka s monitoringem srdečního tepu SN503 a True Wireless sluchátka ST702.

Všechny produkty jsou odolné proti stříkající vodě nebo přímo voděodolné, snadno se udržují v čistotě a zahrnují pokročilé funkce.

Kromě 6mm akustických měničů mají SN503 také jeden z nejmenších monitorů srdeční tepové frekvence v uchu na světě. Ten je kompatibilní se všemi předními aplikacemi jako jsou Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, Pola Beat, Runtatstic, Codoon a Endomondo a poskytují zpětnou vazbu v reálném čase, aniž by bylo nutné nechat se rušit pohledem na displej.

Model SN503 byl testován při rychlosti běhu až 16 km/h. Model měří srdeční frekvenci téměř stejně přesně jako hrudní pásy, a to po celou dobu provozu. Monitory tepu jsou ve sportovním odvětví stále oblíbenější. Umožňují běžcům udržovat jejich srdeční frekvenci v rozmezí doporučených tepových frekvencí případně chodcům udržet se v rozsahu tepové frekvence vhodné pro spalování tuků.

ST702 True Wireless sluchátka se velmi dobře osvědčují pro sportovní tréninky díky jejich úplné nezávislosti na kabelech. Kromě klasických záležitostí, jaké by uživatel u sluchátek čekal, tyto mají pouzdro, které mušle nejen nabíjí, ale také čistí UV zářením. Dále jsou voděodolné dle specifikace IPX5, nabízejí šest hodin hracího času na jedno nabití a s pouzdrem 18. Jen 15 minut nabíjení zajistí 1,5 hodiny přehrávání navíc

U bezdrátových SH402 je zase zvláštností speciální chladicí gel uvnitř polštářů mušlí, který může nabídnout ochlazení o přibližně 3 až 5 °C v místě styku s pokožkou. Sluchátka vydrží 20 hodin a také se umí rychlonabíjet. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?