Hlavní navigace

Směrovač Wi-Fi s tvarování paprsku nabízí AirLive

10. 5. 2012

Sdílet

AirLive N450RTvarování paprsku je technologie, která umožňuje jednomu směrovači pokrýt více pater a více uživatelů. Tato unikátní funkce vyhodnocuje bezdrátový signál a kontroluje jeho parametry. Nejefektivnější tvarování paprsku je dynamické. Ten pomocí algoritmu vyhodnocení digitálního signálu v procesoru (on-chip digital signal processing – DSP) optimálně nastavuje signál Wi-Fi podle aktuálních podmínek. Díky vytvoření několika nezávislých spojení ke každému z klientů podstatně zvyšuje reálnou datovou propustnost. V případě spojení jen pomocí dvou antén na každé straně může dynamicky upravovat parametry každé antény a signálu, aby nedocházelo k interferencím. Díky tomu se významně zvyšuje možnost využití a prodlužuje dosah.

„AirLive N450R útočí na nedosažitelné kouty, skryté před bezdrátovým signálem. Vylepšení up-linku, down-linku, SNR a dalších vlastností je jen pár z dlouhého výčtu vylepšení, která N450R přináší. Jako jeden z prvních obsahuje i speciální buffer, který umožňuje přeskupit data ze špatně přijatých paketů.“ vysvětlila Beesha Linová, manažerka prodeje a marketingu společnosti AirLive.

Kromě technologie tvarování paprsku nebo speciálního bufferu je Airlive N450R vybaven vysílači Dual Band 11n, které zvyšují přenosovu kapacitu na 450 Mb/s (3T3R) a umožňují současnou práci jak v pásmu 2,4 GHz, tak i 5 GHz. Dále je vybaven 4 gigabitovými porty, portem USB pro funkce úložiště NAS, řízením propustnosti a reálnou datovou propustností na úrovni telekomunikačního protokolu 196 MB/s.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?