Hlavní navigace

Softwarový gigant CA Technologies nabere stovku lidi v Česku

13. 2. 2014

Sdílet

Pražská pobočka CA Technologies dnes zaměstnává přibližně 350 zaměstnanců. V globálním měřítku je pražské pracoviště šestou největší pobočkou CA.

„Máme v plánu přijmout až sto nových zaměstnanců tak, abychom byli schopni i nadále dodávat našim klientům špičkové technologické produkty, které jim umožní spolehlivě zajistit a efektivně spravovat IT řešení potřebná k dosahování jejich obchodních záměrů,“ říká Eduard Kunce, víceprezident CA Technologies pro vývoj softwaru. 

 „Asi 40 nových pozic je otevřeno pro zkušené softwarové specialisty, kteří se stanou součástí týmů vyvíjejících produkt CA Application Performance Management (CA APM). Z Prahy se tak stane globálně jedno z hlavních center CA Technologies určených pro vývoj tohoto produktu,“ sděluje podrobnosti Eduard Kunce.

CA chce rovněž zaměstnat zhruba 30 čerstvých absolventů vysokých škol technického zaměření. Tito budou mít mimo jiné možnost zapojit se do práce na vývoji mainframové technologie, která má v současném technologickém světě nezastupitelnou roli. Ke správě svých dat ji využívají největší společnosti napříč obory – od bank až po letecké společnosti.

V CA tvoří práce na mainframech značnou část kapacit pražského vývojového centra. „Absolventi vysokých škol tak dostanou šanci podílet se na dynamickém vývoji nejmodernějších softwarových produktů, které denně zajišťují společensky důležité technologické operace,“ dodává Eduard Kunce, viceprezident CA Technologies pro vývoj softwaru.

Mimo typicky vývojářské pozice chce v roce 2014 CA Technologies rozšířit své řady také zhruba o dvě desítky konzultantů do týmu zajišťující Professional Services pro zákazníky. Jejich náplní práce bude implementace produktů na straně klienta a jejich zavádění do praxe. Další uchazeči se mohou hlásit na pozici Pre-sale konzultantů.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?