Hlavní navigace

Sony představilo dva soundbary

13. 5. 2020

Sdílet

Model HT-G700 je soundbar s 3.1kanálovým zvukem Dolby Atmos a DTS:X, který má nabídnout výkonný prostorový zvuk s čistou reprodukcí dialogů.

Produkt umí šířit zvuk ze všech směrů díky až 7.1.2kanálovému prostorovému zvuku. Model HT-G700 přichází s technologií Vertical Surround Engine, díky níž umožní přední reproduktory HT-G700 v kombinaci se zpracováním signálu od Sony rozmístění zvuku tak, aby posluchače obklopil v horizontální i vertikální rovině. Vylepšeno bylo taktéž zpracování signálu tak, aby prostorový zvuk pokryl ještě větší prostor. Kromě toho dokáže HT-G700 vylepšit dokonce i obyčejný stereo zvuk až na prostorový zvuk 7.1.2.

HT-G700 navíc nabízí speciální středový reproduktor, který dává jasně vyniknout vokálům, ať už půjde o dialog nebo šeptem pronesená replika. Kromě toho disponuje HT-G700 technologií S-Force PRO, která upravuje zvuk tak, aby ladil s většími televizory (většími než 55“).

Nastavení zvuku lze zvolit přímo pomocí tlačítka na dálkovém ovládání. K dispozici jsou režimy Cinema Mode, Music Mode, Voice Mode a Night Mode. Režim Voice Mode vyladí zvuk s důrazem na mluvené slovo, Night mode optimalizuje vyvážení zvuku tak, abyste dobře slyšeli i při nižší hlasitosti.

HT-G700 má i bezdrátový basový reproduktor a vnitřní konstrukce ozvučnice vytváří hlubší basy. S televizorem je propojení skrz Bluetooth nebo HDMI eARC/ARC.

Soundbar HT-S20R je levnější, nabízí 5.1kanálový zvukový projektor s 400W výkonem, dva zadní reproduktory a basový reproduktor. Připojuje se prostřednictvím HDMI, optického nebo analogového vstupu. Hudbu si také můžete užívat prostřednictvím Bluetoothpřipojení nebo USB.

Model HT-G700 vyjde přibližně na 11 990 a HT-S20R na 5 990 korun. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?