Hlavní navigace

T-Systems otevřel v Mladé Boleslavi školicí středisko zaměřené na PLM

3. 6. 2011

Sdílet

Pro potřeby nového školicího střediska orientovaného na PLM (Product Lifecycle Management) byly kromě nepostradatelné výpočetní techniky použity i inovativní a moderní přístroje a zařízení. Je zde k dispozici například 3D tiskárna určená pro tvorbu trojrozměrných modelů z plastů na základě CAD schémat. S touto technologií souvisí i 3D skenování, které bude sloužit pro rychlou a přesnou digitalizaci reálných dílů. Během nejbližší doby pak bude ve školicím středisku T-Systems zprovozněn i školní robot KUKA. Díky propojení tohoto robota se systémem DELMIA bude možné simulovat a programovat robotická pracoviště. K dispozici je také místnost s 3D projekcí a výkonné pracovní stanice Dell s procesory Intel Xeon a s grafickými kartami nVidia Quadro řady 4000 a celá řada dalších pomůcek.

Projekt podle zástupců společnosti T-Systems Czech Republic naplňuje cíl výzvy v rámci OPPI (Operační Program Podnikání a Inovace), z jehož prostředků byl spolufinancován a podpoří budování infrastruktury pro vzdělávání a rozvoj lidských zdrojů a podnikatelských subjektů.

Školení se budou zaměřovat na produkty firmy Dassault Systemes (CATIA, DELMIA, ENOVIA, 3DVIA) a na řešení od společnosti National Instruments.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?