Hlavní navigace

Tablet kombinovaný s až 70palcovým projektorem představilo Lenovo

7. 12. 2015

Sdílet

Yoga, který kombinuje hliník a imitaci kůže při zachování velmi tenkého profilu, je osazený 10,1palcovým displejem s rozlišením a s technologií IPS. Displej i tělo tabletu jsou odolné proti stříkající vodě nebo náhodnému polití.

Nejdůležitějším prvkem tabletu je vestavěný projektor. Je integrovaný v otočném pantu a díky tomu mají uživatelé možnost otáčet projektor až o 180°. Promítaný obraz může mít úhlopříčku až 70 palců. K  vizuálnímu zážitku se podle výrobce přidá i prostorový zvuk tvořený čtveřicí předních reproduktorů JBL s technologií Dolby Atmos.

Výkon přináší tabletu čtyřjádrový procesor Intel Atom x5 spolu s 2 GB RAM. Vysokokapacitní baterie dokáže stroj napájet až  18 hodin na jedno nabití ideální.  Baterie je přitom zabudována v integrovaném otočném pantu, který je spojen se stojánkem a umožňuje čtyři způsoby použití Podrž, Postav, Polož a Pověs.

Yoga Tab 3 Pro také disponuje dvěma fotoaparáty, předním 5Mpx s pevným ohniskem a zadním 13Mpx fotoaparátem s automatickým ostřením. Pro data je určeno vnitřní 32GB úložiště, které je možné rozšířit až o dalších až 128 GB pomocí microSD karty. Tablet podporuje i vysokorychlostního připojení LTE (4G)

Tablet je na našem trhu dostupný od začátku prosince za necelých 17 tisíc korun včetně DPH.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?