Hlavní navigace

TP-Link má multirouter

23. 7. 2020

Sdílet

TP-Link TL-WR844N dosahuje v pásmu 2,4 GHz maximální rychlosti přenosu dat do 300 Mb/s, což je dostačující rychlost pro běžné on-line úlohy. Rychlost připojení jednotlivých koncových zařízení pak zvyšuje dvojice všesměrových antén s podporou technologie 2×2 MIMO pro souběžné připojení více zařízení současně. Externí antény posilují signál a slibují stabilní spolehlivost signálu v čase.

Díky zmíněnému multi-režimu můžete přístroj používat nejen jako router, ale také jako extender (opakovač signálu), access point (přístupový bod) nebo WISP pro bezdrátové připojení k síti ISP v oblastech bez dostupné kabelové služby.

Integrované nástroje umožňují snadnou správu s různými možnostmi nastavení včetně možností rodičovské kontroly (blokování obsahu či omezení času on-line), vytvoření samostatné sítě pro hosty s jiným heslem a SSID nebo QoS (Quality of Service čili kvalita služeb) pro vytvoření priorit pro jednotlivá koncová zařízení.

Extra služby navíc pak zahrnují podporu technologií IGMP Proxy /Snooping, Bridge a Tag VLAN pro optimalizaci streamované IPTV, což má za následek výraznou redukci prodlevy při sledování oblíbených filmů a pořadů přes internet. Samozřejmostí je taktéž kompatibilita s nejnovější verzí internetového protokolu IPv6.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?