Hlavní navigace

Už brzy 14. výroční konference itSMF CZ

26. 11. 2019

Sdílet

Správa IT služeb (ITSM) prošla v posledním desetiletí transformací. Na jedné straně jsou nástroje a technologie stále sofistikovanější a procesy efektivnější. Současně byla IT oddělení vystavena tlaku na lepší sladění svých služeb s podnikatelskými činnostmi a demonstrovala, jak přispívají k úspěchu podniku. V některých případech musí společnosti utratit IT peníze původně určené pro investice do jiných technologií s cílem dosáhnout shody s předpisy, příklady jsou Sarbanes Oxley, COBIT a ISO 20000.

Svět, ve kterém žijeme, je zase o rok starší, doufejme, že i moudřejší. Totéž platí pro komunitu managementu IT služeb (ITSM) v tom smyslu, že se celý obor posunul v roce 2019 vpřed. Byly uveřejněny nové verze ITIL i COBIT. Jaké jsou zkušenosti s jejich uplatňováním?

IT Service Management (ITSM) se stále vyvíjí a tento vývoj vyvolává řadu otázek, na které bychom rádi přinesli odpovědi a umožnili účastníkům:

  • získat nejnovější znalosti o tématech, trendech a osvědčených postupech v oblasti správy služeb.
  • poslechnout si „co byste měli dělat“, „proč byste to měli dělat“, praktické rady „jak začít“ a „jak se zlepšovat“.
  • vybudovat si síť odborníků a informačních zdrojů, spolupracujte na nápadech a diskutujte o společných výzvách.
  • seznámit se s předními dodavateli ITSM nástrojů a dalšími doplňkovými nabídkami správy služeb.
  • získat více informací o směru, kterým se odvětví řídí (budoucnost ITIL, jak se vyrovnat se zvýšenými očekáváními podniků atd.).
  • objevit nové způsoby, jak povzbudit osobní a profesní rozvoj tím, že se dozvíte více o profesionálním systému řízení služeb (PSMF) a o přístupu k případovým studiím

Program je připraven ve spolupráci se sdružením CACIO, itSMF International a itSMF Slovakia.

Program připravované konference nabídne zajímavé přednášky z oblasti ITSM a IT bezpečnosti, které zaujmou profesionály z obou stran IT služeb, jak poskytovatele, tak i zákazníky.

Konference itSMF CZ se bude konat v konferenčních prostorách komplexu Cubex Centrum, Praha 4.  Konference je tradičně dvoudenní a bude probíhat ve čtvrtek v čase 9–18 a v pátek v čase 9–13 hodin.

Registrace zde. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?