Hlavní navigace

V Česku se vyrojil další fintech start-up

11. 2. 2021

Sdílet

Nabídka Zenu se v lecčems podobá jiným podobným fintechům, tvrdí že poskytuje jednoduchý a pohodlný způsob pro řízení financí bez formalit a poplatků, nabízí jednoduché platby, mechanismy pro ochranu obou stran transakcí a také benefity přizpůsobené požadavkům jak podnikatelů, tak jejich zákazníků.

„Zen je zkratka pro zero effort non-bank, což odkazuje na pohodlí a bezpečnost, které našim zákazníkům přinášíme“, komentuje Dawid Rożek, spoluzakladatel Zen a jeho CEO.

Nabídka je dostupná prostřednictvím mobilní aplikace a webového rozhraní, a to formou předplatného, s měsíčním bezplatným testovacím obdobím. Zákazníci také získají více měnovou platební kartu Mastercard (fyzickou nebo digitální), kterou si můžou přidat do Apple Pay nebo Google Pay.

Celý proces řízení financí je integrován s účtem, což znamená, že podnikatel se k penězům od svých zákazníků dostane velmi rychle. Účet lze vytvořit na dálku a nabízí Zen Care, což je sada řešení pro snadné vracení zakoupeného zboží.

Kromě platebních karet Zen Mastercard nabízí Zen více-měnový účet, který umožňuje platby bez poplatků ve 35 měnách, a také výhody, jako je ochrana zákazníků Zen Care nebo jednoroční prodloužení záruky na elektronické produkty, zakoupené jak v obchodě, tak online. K dispozici je také systém pro okamžitý cashback, který umožňuje uspořit až 15 % z objemu transakce, a který se okamžitě po nákupu vrátí na účet spotřebitele. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?