Hlavní navigace

Veeam ukázal nový Availability Orchestrator v3 a DR pack

18. 6. 2020

Sdílet

Na své virtuální globální akci VeeamON 2020, která nahradila tu fyzickou ukázal výrobce zálohovacích řešení nejen pro cloud novinky Veeam Availability Orchestrator (VAO) v3 a nový DR Pack. Ty mají podle výrobce poskytnout podnikům až 80% úsporu nákladů při současném získání řešení plánování obnovy po havárii a shody s předpisy pro všechny svoje úlohy, které jim díky odstranění nutnosti složitě se předem rozhodovat, které úlohy nebudou chráněny, dramaticky vylepší a zjednoduší obnovu po havárii a zajištění nepřetržitého provozu.

„Hlavní pozornost na VeeamON byla tento týden věnována kritické důležitosti dat pro úspěch podnikání, jelikož naši zákazníci procházejí rychlou digitální transformací,“ řekl Danny Allan, CTO a Senior Vice President pro produktovou strategii ve společnosti Veeam. „Automatizace manuálně náročných procesů a podpora větší podnikatelské hodnoty uvolněním potenciálu jinak nepoužívaných dat je klíčem k agilnějšímu podnikání. S využitím naší technologie obnovy pro odstranění manuálních, časově náročných a opakovaných procesů pro nezbytné plánování obnovy po havárii a migrace, poskytuje VAO v3 inteligentní orchestraci a testování pro zajištění nepřetržitého provozu a obnovy po havárii (BC/DR) i migračních procesů.“

Nová verze přináší kompletní podporu orchestrace obnovy pro NetApp ONTAP snapshoty, což uživatelům umožňuje zajistit kontinuitu svých IT služeb v jakémkoli rozsahu prostřednictvím rozšiřitelné orchestrace obnovy ze záloh a replik podporovaných Veeamem a replikace na základě polí. VAO v3 poskytuje funkce, které mohou podnikům pomoci dosáhnout nezbytné úrovně plánování obnovy po havárii a dodržování předpisů automatickým testováním, dynamickým dokumentováním a prováděním plánů obnovy po havárii snadno jedním kliknutím, od jednotlivých aplikací až po celé lokality.

Nové VAO v3 přidává další možnosti pro nabídku kompletní orchestrace obnovy z jakékoli replikace založené na poli pro všechny zákazníky NetApp ONTAP. Tato nová funkce Storage Orchestration Plans umožní zákazníkům orchestrovat převzetí služeb při selhání na úložištích NetApp ONTAP do sekundárního úložiště pro obnovu, ať už jde o lokalitu pro obnovu po havárii, nebo nové datové centrum v případě migrace datacentra.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?