Hlavní navigace

Venkovní displeje s technologií BLU představil Samsung

16. 12. 2014

Sdílet

Displeje SMART Signage Outdoor série OMD, které jsou vhodné pro kryté venkovní prostředí, uvedl na náš trh Samsung. Za jasným a energeticky úsporným zobrazením stojí technologie LED podsvícení BLU, kterou vyvinul právě Samsung.   K dispozici jsou dvě modelové řady displejů ve velikostech od 46 do 75 palců, které mohou být použity v různých panelech nebo jako samostatně stojící displeje.

Novinky mají podle dodavatele propracovaný tenký design, senzor automatického jasu, integrované Wi-Fi a systém pro správu obsahu (CMS).

„Série OMD svou kvalitou zobrazení a vylepšenými funkcemi vyplňují mezeru na trhu kryté venkovní reklamy. Podnikatelům tak umožňují snadno vytvářet a prezentovat silná, živá a atraktivní sdělení,“ řekl Petr Kheil, ředitel divizí spotřební elektroniky, IT a Business Enterprise společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Venkovní displeje Samsung OMD mají jas 2 500 nitů. Zaujmou tak prý lepší viditelností a čitelností za jakéhokoliv okolního světla. Jejich vysoký kontrastní poměr 5 000:1 umožňuje konzistentní, jasné sdělování vizuálních zpráv, na rozdíl od běžných displejů umisťovaných přímo do výloh, u kterých kontrastní poměr při vystavení jasnějšímu světelnému zdroji výrazně klesá.

Nové displeje jsou vybavené systémem pro správu obsahu Magic Info Player S2, který umožňuje jednoduchou aktualizaci obsahu, publikování a hladkou konfiguraci skrze integrovanou platformu Samsung Smart Signage (SSSP) druhé generace s vestavěnou Wi-Fi.

Pomocí webového autorizačního nástroje mohou podniky upravovat a vytvářet profesionální propagační obsah. Součástí je více než 200 předem vytvořených, oborově specifických šablon.

Vestavěný Wi-Fi modul zajišťuje rozšířenou konektivitu, vylepšené ovládání a přidané funkce pro splnění potřeb firem v reálném čase. Firmy mohou například nahrát obsah pomocí mobilního zařízení nebo počítače a rovnou jej zveřejnit, nebo obsah uspořádat pomocí vestavěné Wi-Fi, Wi-Fi Direct či připojením přes USB.

Samsung nabízí dvě modelové řady, OMD-K a OMD-W.

  • OMD-K: displej stavebnicového typu je optimalizovaný pro použití v sestavách na míru. Tato varianta vychází vstříc široké škále použití a potřebám daného prostředí, včetně průchodů, průjezdů a prostor sloužících pro orientaci i zábavu.
  • OMD-W: displej je ideální pro použití v krytých venkovních prostorách jako samostatně stojící – například ve výlohách. Estetický zadní panel skrývá připojení portů a napájení.
Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?