Hlavní navigace

Víme, jak vypadá kompletní profesionální balení HTC Vive Pro

27. 4. 2018

Sdílet

Navíc HTC Vive představilo i balíček Vive Enterprise Advantage, který profesionálním zákazníkům zajistí dvouletou záruku, dedikovanou zákaznickou podporu, rychlejší servis a pokročilé nástroje pro správu zařízení.

Sadu HTC Vive Pro se dvěma základnovými stanicemi a ovladači si mohou zákazníci již nyní objednat za cenu 35 599 Kč (1 399 €). Cena balíčku Vive Enterprise Advantage je 185 €.

HTC Vive Pro je řešení virtuální reality pro ty, kteří se VR profesionálně věnují, nebo ji využívají v podnikání. Zvýšené rozlišení headsetu posiluje intenzitu VR zážitků, zlepšuje čitelnost textů a umožňuje prezentovat ještě přesvědčivější grafiku.

Navíc je HTC Vive Pro opatřen integrovanými sluchátky a vestavěným výkonným zesilovačem.  Součástí sady jsou kromě headsetu i dvě základnové stanice standardu SteamVR tracking 2.0 a kompatibilní ovladače, které umožní plné využití prostoru až 6 x 6 m.

Možnost připojit čtyři základnové stanice pak rozšiřuje tuto plochu až na 10 x 10 m, čímž se otevírají dveře budování opravdu rozsáhlých virtuálních zážitků. Samostatné základnové stanice budou k dispozici později stejně jako aktualizace, která umožní jejich dodatečné připojení.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?