Hlavní navigace

Výkonné motorové záložní zdroje má Pronix

11. 3. 2014

Sdílet

Záložní napájecí systém podle výrobce slouží tam, kde klasické elektronické záložní zdroje nestačí svým výkonem.Jde totiž o motorový systém bez baterií, který se instaluje do klasické strojovny s provozní vzduchotechnikou. Odpadají tudíž požadavky na instalaci klimatizačních jednotek, které jsou nezbytné pro prostory s běžnými UPS a pro akumulátorovny.

Použitá technologie Drups (Diesel Rotary UPS) integruje v jediném soustrojí systémy UPS, motorgenerátor, ale i kompenzaci účiníku a filtr vyšších harmonických. Minimalizuje také požadavky na zastavěný prostor. Životnost DRUPS se deklaruje na 35 let.

Oproti technologiím řady KS 5, které má nová řada KS 7 řadu vylepšení.  Například se prostorové nároky snížily o 16 % (šířka DRUPS 8,85m se standardním alternátorem). Došlo také k výraznému zvýšení účinnosti a redukci ztrát při zatížení o více než 20 %.

Vylepšená povrchová úprava, vlastní integrované chlazení v alternátoru a automatické přizpůsobení rychlosti kinetického akumulátoru požadavkům kritického zatížení, představují finanční úspory při provozu záložního zdroje.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality