Hlavní navigace

Výroční konference GAPP System

10. 4. 2019

Sdílet

Úvodní slovo patřilo již tradičně Jiřímu Palkovskému, řediteli společnosti, který zákazníkům poděkoval za 25 let spolupráce. Ve své prezentaci shrnul začátky a zásadní kroky, kterými si společnost prošla, než si vybudovala svou současnou silnou pozici na trhu. Shrnul rovněž obchodní rok 2018, který byl s obratem 300 mil Kč nejúspěšnějším v historii společnosti.

Další vstup patřil Marianu Kulhavému, obchodnímu řediteli, který zároveň celou konferencí provázel coby moderátor. Poutavou prezentací, která odhalovala zákazníkům Cestu k ideálnímu IT, představil, čím se společnost GAPP System aktuálně zabývá a jaké má vize do budoucna. Společně s telekomunikačním hráčem O2 si připravil také případovou studii na téma Migrace compliance storage.

Technický ředitel Petr Dvořák zákazníky uvedl společně s Ondřejem Palkovským, technickým specialistou, do moderního vývoje aplikací. Samostatným vstupem pak i z pohledu provozu DC. Představil také softwarově definované sítě – další krok v budování SDDC, nebo jak SDDC podporuje koncept chytrého města.

Velmi zajímavé prezentace si pro zákazníky připravil i konzultant Jan Cipra. Hlavními tématy byla hyperkonvergovaná infrastruktura, softwarově definované datové úložiště, nebo také DevOps v tradičním IT – tuto prezentaci si připravil s Janem Vyvážilem ze společnosti Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group.

Dalším ze zákazníků, kteří si připravili případovou studii, byl Lukáš Klášterský ze společnosti Erste Group se svou prezentací s názvem Výzvy na cestě k hybridnímu IT.

Pódium patřilo také partnerovi konference společnosti Check Point. Pavel Krejčí zákazníky provedl cestou k ideální bezpečnosti. Před závěrem programu společnost oslavili své 25. výročí rozkrojením dortu majitelem Jiřím Palkovským.

Následovalo slosování o ceny, které věnovali partneři konference - VMware, Dell EMC, DNS a Techdata. Hlavní cenu dodala společnost Check Point, která výherci udělala radost iPadem.

Konferenci každoročně uzavírá ochutnávka kvalitních vín a sýrů, letos tomu nebylo jinak.

Celý den se velmi vydařil. Akce se těšila velkému zájmu, sál byl plný. Dokazuje to, že společnost GAPP Systém je pro zákazníky opravdu zajímavým a silným partnerem. Naplňuje se její vize být první volbou při výběru dodavatele IT řešení.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality