Hlavní navigace

Vývoj aplikací i správu cloudů usnadní nové sady VMwaru

19. 12. 2014

Sdílet

Nově jsou nyní dostupné produkty vRealize Operations 6.0, VMware vRealize Business 6.0 Standard, vRealize Business 8.2 Advanced a Enterprise, vRealize Automation 6.2, a VMware vRealize Log Insight 2.5.

A také nové řešení vRealize Code Stream 1.0, které podporuje DevOps procesy a jenž doplňuje nástroje pro vývoj a nepřetržitou integraci. Umožní například často a bez problémů vydávat nové verze softwaru, a zároveň snížit provozní rizika.

Řešení tak zautomatizuje celý proces uvolnění softwaru a posílí řízení jednotlivých fází. vRealize Code Streamlze propojit s DevOps řešeními, jako je Jenkins, Bamboo, TeamCity, Git, Perforce, Subversion a mnohá další.

Díky spolupráci s JFrog Artifactory mohou uživatelé vRealize Code Stream rovněž řídit vývojová prostředí, která automatizují všechny procesy od vybudování, přes testování a správu artefaktů až po nasazení, s minimální potřebou konfigurace.

 

Nové portfolio produktů VMwaru pro správu cloudu podle výrobce:

  • vRealize Suite 6 je platforma pro správu cloudu, která je přizpůsobena pro správu hybridních cloudů a umožňuje IT poskytovat aplikace a infrastrukturu požadovanou rychlostí a s veškerou potřebnou kontrolou.
  • vRealize Operations 6.0 (dříve vCenter Operations Management Suite) je otevřená a flexibilní platforma, která poskytuje pokročilou vizibilitu napříč aplikacemi, sítěmi a úložišti prostřednictvím jediné konzole.
  • vRealize Business 6.0 Standard (dříve IT Business Management Suite Standard Edition) poskytuje infrastrukturním a provozním týmům nové funkce pro správu hybridních cloudů, jako je cenová analýza, započítávání pohledávek (showback/chargeback) nebo vytváření rozpočtů pro infrastrukturní služby. Dostupné jsou i nové verze vRealize Business 8.2 Advanced a Enterprises.
  • vRealize Automation 6.2 (dříve vCloud Automation Center) nabídne lepší produktovou integraci a sdílení služeb s VMware vRealize Operations. IT administrátoři tak mohou zlepšit využití zdrojů a snížit kapitálové náklady.
  • vRealize Log Insight 2.5 (dříve vCenter Log Insight) díky lepší integraci s vRealize Operations umožní firmám kombinovat a analyzovat strukturovaná i nestrukturovaná data pro end-to-end správu provozu, která pomůže zlepšit celkový výkon IT a odstranit výpadky.
Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?