Hlavní navigace

Vyzkoušejte si in-memory v pražském kompetenčním centru

3. 6. 2013

Sdílet

Zaměřuje se na řešení SAP ERP nebo CRM s podporou technologie HANA a postavené na serverové platformě Cisco Unified Computing System.

Významným přínosem kompetenčního centra je prý skutečnost, že si mohou v rámci jeho služeb vyzkoušet reálné zpracování svých dat, simulace procesů a scénářů v reálném prostředí a porovnat tak rozdíly a zvážit výhody.

Nebudou-li chtít využít svá data, budou mít k dispozici data testovací. Výhodou je také dostupnost konzultantů a poradců provozovatelů na jednom místě, kteří poskytnou odbornou pomoc a zodpoví veškeré dotazy týkající se jednotlivých řešení od hardwaru přes software až po transformaci stávajícího systému na platformu SAP HANA.

Během společně připravovaných workshopů mohou jejich účastníci objevit reálné přínosy těchto technologií pro fungování svých firem a získají informace o rozhodování v reálném čase. Architektura řešení in-memory totiž radikálně -- až 100 000krát -- zvyšuje rychlost operací.

„Existence kompetenčního centra dává firmám možnost získat s řešeními zkušenost a ověřit si jejich přínosy ještě před tím, než se rozhodnou si je pořídit. To je výrazný benefit, který jim pomůže v rozhodnutí o budoucnosti jejich klíčových systémů, mezi které ERP a CRM rozhodně patří, a tím vlastně i o budoucnosti celé firmy,“ řekl Ján Ferjo Business Development Director společnosti con4PAS.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?