Hlavní navigace

Vyzkoušeli jsme: Pouzdro na sluchátka AirPods Catalyst

25. 1. 2020

Sdílet

Jedním takovým pouzdrem je Catalyst. Pouzdro na pouzdro na Apple Airpods. Catalyst je poměrně známá značka, která dodává kvalitní ochranná pouzdra zejména pro produkty Apple a občas něco pro Samsung Galaxy a Google Pixel.

Firma tvrdí, že její pouzdro na Airpods přežije pád ze 120 centimetrů čili z běžného stolu například a je také vodotěsné až do jednoho metru (IP-67). Oboje poměrně praktická věc, ne že byste museli s pouzdrem potápět, ale taková ochrana je vhodná zejména před deštěm nebo vzdušnou vlhkostí třeba na horách.

Navzdory pevnému uzavření obalu není problém obal otevřít a vyjmout z něj samotné Airpody, nelámete si nehty, nemusíte se prostě nijak namáhat. Součástí pouzdra je i praktická karabina, kterou si můžete sluchátka bezpečně připnout třeba opasku nebo na batoh.

Navzdory funkčnímu pouzdru zůstává pořád dostupné bezdrátové nabíjení, takže neztrácíte žádný komfort, stejně tak bez sundávání pouzdra můžete dobíjet klasickým lightning konektorem. Jako bonus jsou tak různobarevné kombinace pouzder v nabídce.

Pouzdra jsou dostupná u některých českých prodejců nebo na webu samotného výrobce. Různé varianty pouzder Catalyst se liší zejména způsobem přichycení karabiny a její volnosti při nošení. Všechna dražší pouzdra jsou odolná proti pádu z 1,2 metru a vodotěsná až do hloubky jednoho metru. Levnější jsou pak jen taková rádobyochrany, které zásadní změnu vašim Airpodům nepřinesou.

 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?