Hlavní navigace

Western Digital představil novou značku SanDisk Professional

27. 5. 2021

Sdílet

Nová řada SanDisk Professional nabízí šestnáct modulárních řešení pro pracovní proces s výkonem na profesionální úrovni a spolehlivostí podnikové třídy. Mezi těmito produkty jsou nově:

Paměťová karta PRO-Cinema CFexpress VPG400 – zcela nová, odolná karta profesionální třídy pro tvůrce videí a filmů, kteří potřebují výkon pro nahrávání videa při minimální rychlosti 400 MB/s při současném udržení požadavků, kterým dnešní průmysl videa, televizního vysílání a filmů čelí. Očekává se, že nová karta CFexpressbude k dostání v létě tohoto roku.

Čtečky řady PRO-Reader – čtyři nová zařízení PRO-Reader s rozhraním USB-C podporující SuperSpeed USB 10 Gbs. Čtečky jsou navrženy tak, že spolupracují s nejnovějšími a nejběžnějšími kamerovými médii včetně paměťových karet CFast, CFexpress, RED Mini-Mag, CF, microSD a SD. Očekává se, že nové čtečky  budou k dostání v létě tohoto roku.

Dokovací stanice PRO-DOCK 4 – nová, revoluční dokovací stanice se čtyřmi sloty, která spojí uložení a zachycení skutečně škálovatelným zařízením pro stahování dat, které uchrání kritický čas a peníze při práci s více kamerami. Očekává se, že dokovací stanice pro simultánní práci se čtyřmi kartami PRO-DOCK 4 bude k dostání koncem tohoto léta.

Externí SSD G-Drive ArmorLock Encrypted NVMe 4 TB* společně s důvěryhodnou řadou přenosných odolných disků G-Drive, stolní zařízení (nyní s podporou Thunderbolt 3 a USB-C) s disky podnikové třídy Ultrastar a transportovatelná úložiště G-Raid a G-Raid Shutle, řešení podnikové třídy RAID, která nabízejí výjimečnou řadu spolehlivých, vysoce výkonných disků s velkou kapacitou pro cokoli, od přenosu více než 100 TB zálohovaných dat až po archivaci jakéhokoli kritického digitálního obsahu. Očekává se, že široká řada nových disků bude uváděna na trh počátkem měsíce června.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?