Hlavní navigace

Zabezpečený mobilní chat nabídne AirWatch

11. 9. 2014

Sdílet

Zaměstnancům poskytuje komunikaci v reálném čase a oddělení IT schopnosti robustního zabezpečení a konformity. Schopnost bezpečné interní komunikace je přitom zvláště důležitá pro vysoce regulovaná odvětví a organizace uvědomující si bezpečnostní rizika.

Běžné spotřebitelské SMS firmám přitom bezpečnost vyžadovanou oddělením IT neposkytují. Posílat důvěrné nebo soukromé zprávy přes nezabezpečené aplikace tak vytváří potenciálně velké riziko.

Vlastnosti AirWatch Chat podle dodavatele:

  • Zabezpečení odesílání zpráv na podnikové úrovni, zahrnující šifrování na úrovni koncové zprávy, detekci důvěryhodného zařízení, integraci s jednotným přihlášením a ověřování na úrovni aplikace, šifrování dat v klidu a schopnost archivace zpráv pro audity dle potřeby.
  • Funkce pro prevenci ztráty dat, jako je omezení multimediálních zpráv, vypnutí funkcí kopírovat/vložit, zabránění snímkům obrazovky a omezení používání fotoaparátu.
  • Nativní uživatelské rozhraní, jež odráží SMS aplikace pro spotřebitele, včetně posloupnosti zpráv, stavu dostupnosti, načítání offline zpráv, potvrzení o doručení zprávy a obrázky uživatelského profilu.
  • Nastavení pro správce, jež umožní AirWatch Chat pouze přes Wi-Fi a použití v rámci nasazení SaaS (software jako služba) nebo v místní síti (on-premise).

 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?