Hlavní navigace

Top 10 strategických IoT technologií a trendů

17. 11. 2018

Sdílet

Analytici společnosti Gartner publikovali seznam deseti nejdůležitějších strategických technologií a trendů, které budou motorem digitálních inovací mezi lety 2018 a 2023.

„Internet věcí bude přinášet stále nové příležitosti pro digitální inovaci i obchod v celém následujícím desetiletí. Řada z nich bude souviset se zcela novými či modernizovanými technologiemi,“ říká viceprezident výzkumu Nick Jones. „CIO a IT ředitelé, kteří si osvojí inovativní IoT trendy budou v ideální pozici vést ve svých organizacích digitální inovace.“

Vedle sledování samotných klíčových trendů a technologií by se vedení podniků mělo ujistit, že má zaměstnance s potřebnými dovednostmi a znalosti a/nebo partnery, kteří jejich zavádění dokáží podpořit. Do roku 2023 totiž budou IT ředitelé a CIO odpovědni za více než trojnásobek připojených koncových bodů oproti dnešku.

Deset nejvýznamnějších strategických IoT technologií a trendů, jež podpoří nové zdroje přidané hodnoty a obchodní modely, nové zážitky a vztahy v seznamu sestaveném analytiky Gartner:

Byl pro vás článek přínosný?