Hlavní navigace

CheckPoint nabízí zdarma ke stažení svůj firewall, pouze dnes

13. 4. 2010

Sdílet

Check Point dnes nabízí zcela zdarma ZoneAlarm Pro 2010 a Identity Guard Basis Protection. Nabídka začne platit od 6 hodin PDT (ve 12 hodin evropského času) a bude trvat 24 hodin, souběžně s Micosoft Patch Tuesday. Na adrese www.zonealarm.com/only24hours tak lze získat zdarma software, který se jinak prodává za více než 120 dolarů.

Pro další zvýšení online zabezpečení spolupracuje ZoneAlarm se společností Intersections Inc., která poskytne Identity Guard Basis Protection, základní balíček služeb a řešení pro ochranu před krádeží identity. ZoneAlarm Pro 2010 kombinuje firewall s funkcí OSFirewall, která monitoruje chování v rámci operačního systému a podle dodavatele chrání především před moderními nebezpečnými útoky, záměrně navrženými tak, aby obcházely standardní zabezpečení počítače. Dohromady tato robustní obrana blokuje útoky, které antivirus sám nezadrží.

Pro zastavení útoků vstupujících do PC prostřednictvím webového prohlížeče obsahuje ZoneAlarm Pro 2010 novou technologii Advanced Download Protection, která automaticky kontroluje a analyzuje požadavky programů a uživatelů na stahování a určí, zda jsou bezpečné či nebezpečné. Blokování dalších podvodných webů zajišťuje integrovaný antiphishing, založený jak na signaturách, tak heuristické analýze.

příloha_ovladnete_sva_data

Identity Guard Basis Protection, poskytovaná společnosti Intersections Inc, vedoucím poskytovatelem ochrany před krádeží identit, nabízí spotřebitelům základní ochranu zahrnující denní monitorování osobních informací na internetu, ochranu při ztrátě peněženky, přístup do Identity Theft Assistance Center a pojištění úhrady ztrát ve výši 1 milionů dolarů (bez dodatečných nákladů pro zákazníka). To vše v hodnotě 60 dolarů za roční předplatné je dnes k dispozici zdarma.

Nabízený ZoneAlarm Pro zahrnuje plnou 1 roční licenci až pro tři osobní počítače. Limitované je pouze jedno stažení na nového zákazníka. 

Byl pro vás článek přínosný?