Hlavní navigace

Comguard nabízí ActivIdentity, řešení pro správu PKI

22. 10. 2010

Sdílet

Společnost Comguard jako VAD distributor produktů ActivIdentity pro ČR a SR nabízí řešení, které má zjednodušit práci administrátorům i samotným uživatelům při využití PKI infrastruktury, SSO, vzdálených přístupů (OTP) včetně mnoha typů hardwarových klíčů a čipových karet.

Modulární řešení ActivIdentity je podle Comguardu stavebnice zahrnující OTP generátory, čipové karty, USB tokeny a SMS generátory včetně management software.

Komplexní správa přihlašovacích údajů zahrnuje ActiveID CMS (Card Management System) a ActiveID Batch Management pro bezpečné generování, skladování a manipulování s certifikáty. Secure Login SSO (Single-Sign-On) sjednocuje přihlašovací platformy a zvyšuje bezpečnost a produktivitu.

příloha_ovladnete_sva_data

ActivIdentity ActivID Card Management System umožňuje organizacím bezpečně vytvářet a spravovat přihlašovací údaje na zařízeních, stejně jako aktualizovat aplikace a přihlašovací údaje poté, co byly vystaveny uživatelům. ActivIdentity ActivID Key Management System umožňuje řídit životní cyklus šifrovacích klíčů, které chrání přístup k obsahu autentizačních zařízení a hardwarových modulů.

Soubor produktů ActivIdentity Strong Authentication umožňuje organizacím řešit různé scénáře zabezpečení přístupu uživatelů, jako jsou vzdálený přístup přes VPN, přístup k aplikacím přes webové rozhraní či přístup k aplikacím a datům v LAN.

Byl pro vás článek přínosný?