Hlavní navigace

Eset nabízí zabezpečení počítačů Mac v domácnostech

6. 11. 2010

Sdílet

Eset uvolnil do prodeje bezpečnostní řešení pro platformu Mac, které je určeno pro domácnosti.

 Eset Cybersecurity podle dodavatele poskytuje ochranu před meziplatformovými a nově vznikajícími hrozbami, čímž napomáhá ještě vyšší bezpečnosti při práci s operačním systémem Mac.

Skenovací jádro založené na technologii Eset ThreatSense automaticky odhaluje škodlivé kódy, včetně hrozeb vytvořených pro operační systém Windows.

 

Hlavní vlastnosti řešení Cybersecurity podle Esetu

Kontrola přístupu na vložená vyměnitelná média. Externí média jsou skenována na přítomnost počítačových hrozeb buď on-access (automaticky), anebo on-demand (na požadavek uživatele).

Skenování meziplatformových hrozeb: Kromě skenování hrozeb vytvořených pro platformu Mac má Cybersecurity schopnost detekovat i hrozby určené pro Windows. Ty by sice neměly poškodit samotný Mac, ale mohou se odtud dostat dál a ohrozit počítače s Windows.

Skenovací techniky obsahují nastavitelné vlastnosti, jako například hloubku skenování, různou velikost souborů anebo čas potřebný na oskenování objektu.

Produkt nabízí dva způsoby aktualizace virové databáze: buď vždy, když je systém nově spuštěn, anebo když jsou k dispozici nové aktualizace.

Eset Cybersecurity podporuje Mac OS X 10.5.x (Leopard) a Mac OS X 10.6.x (Snow Leopard). Paměťové nároky na systém jsou 96 MB. Česká verze bude k dispozici do konce listopadu 2010. Pokud si zákazník zakoupí Eset Cybersecurity nyní (s anglickým rozhraním), získává po uvolnění české verze automaticky nárok na bezplatný update na lokalizovaný produkt.

Cloud24

Zkušební verze je ke stažení zde.

Cena za 1 licenci na 1 rok je 999 Kč (bez DPH 20 %).

Byl pro vás článek přínosný?