Hlavní navigace

HP uvádí nové modely business notebooků s důrazem na bezpečnost

12. 5. 2011

Sdílet

Společnost HP rozšířila svoji řadu business notebooků o nové modely ProBook a EliteBook, které kladou vysoký důraz na bezpečnost a výkon.

Všechny nové business notebooky jsou vybaveny sadou nástrojů HP ProtectTools, která firmám umožňuje lépe ochránit jejich data. Nástroje HP ProtectTools navíc umožňují organizacím všech velikostí centrálně řídit bezpečnost svých klientských PC bez ohledu na to, zda jsou od HP či ne.

Nové produkty představují další krok ve vývoji designové platformy notebooků, která byla pod názvem FORGE použita u modelových řad HP ProBook m-series a EliteBook p-series. Mezi nové produkty patří:

HP ProBook 5330m s tloušťkou pod 2,52 cm (1 palec) je notebook v dvoutónovém barevném provedení, se šasi z matného hliníku a podsvícenou klávesnicí. Notebook je vybaven čtečkou otisků prstů HP Fingerprint Sensor a funkcí TPM pro vyšší hardwarovou bezpečnost dat. Technologie Intel vPro technology, která je nabízena v doplňkové výbavě, přináší úspory, lepší bezpečnost a ovládací funkce na dálku.

HP EliteBook 2560p, vážící pouhých 1,67 kg, je nejmenší a nejlehčí model řady EliteBook; notebook disponuje sadou nástrojů HP Protect Tools pro vyšší bezpečnost a HD displejem o úhlopříčce 38 cm (12,5 palce).

příloha_ovladnete_sva_data

HP ProBook 5330m bude na českém trhu v prodeji od konce května za cenu od 16 990 Kč včetně DPH.

HP EliteBook 2560p bude na českém trhu v prodeji od poloviny června za cenu od 22 790 Kč včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?