Hlavní navigace

SkyNet přináší na český trh WatchGuard

11. 9. 2008

Sdílet

Hardwarové firewally firmy mají na rozdíl od produktů jiných dodavatelů jasně červenou barvu. K jejich přednostem má patřit i nízká spotřeba energie.

SkyNet začíná na čekém a slovenském trhu distribuovat produkty americké společnosti WatchGuard. Podle Skynetu je WatchGuard v posledních dvou letech nejrychleji rostoucí firmou nabízející řešení jednotné správy hrozeb (UTM, Unified Threat Management). Hardwarové firewally firmy mají na rozdíl od produktů jiných dodavatelů jasně červenou barvu. K jejich přednostem má patřit i nízká spotřeba energie.

Firma WatchGuard sídlí v americkém Seattlu. Letos dosáhla hranice půl milionu nainstalovaných zařízení po celém světě a mezi lety 2005 až 2007 vyrostla podle IDC o 190 procent.

Hlavní předností produktů WatchGuard má být koncept XTM (Extensible Threat Management). Díky neustálému softwarovým updatů mohou uživatelé vylepšovat a rozšiřovat ochranu své sítě, aniž by přitom museli nahrazovat jednotlivé komponenty. A to platí i pro mobilní zařízení. „XTM je v podstatě bezpečnostní řešení pro firmy, které rostou podobně rychle jako WatchGuard. S tím jak se rozšiřuje zákazníkova síť a je vystavována novým hrozbám, naše produkty jsou schopny se na nové podmínky adaptovat s ním,“ říká Jan Šindler, regionální sales manager WatchGuardu pro východní Evropu.

Viz také:
Trend Micro má zastoupení ČR

Byl pro vás článek přínosný?