Hlavní navigace

SODATSW vylepšil své nástroje o výkonnější šifrování dat a e-mailu

4. 4. 2008

Sdílet

Aktualizované verze svých hlavních produktů Desktop Security System AreaGuard a Desktop Management System OptimAccess, uvedla na náš trh společnost SODATSW. Nové verze nástrojů určené přinesou uživatelům mimo jiné šifrování dle typů souborů bez ohledu na jejich umístění a dokonalejší šifrování odchozí pošty. Vylepšeno bylo i uživatelské rozhraní . „

Aktualizované verze svých hlavních produktů – Desktop Security System AreaGuard a Desktop Management System OptimAccess, uvedla na náš trh společnost SODATSW. Nové verze nástrojů určené přinesou uživatelům mimo jiné šifrování dle typů souborů bez ohledu na jejich umístění a dokonalejší šifrování odchozí pošty. Vylepšeno bylo i uživatelské rozhraní .
„Cílem úprav našeho softwaru je maximální ochrana dat našich zákazníků, a to jak před vnějším útočníkem, tak vnitřním nepřítelem,“ ,“ komentuje poslední vydání aktualizací Martin Ondráček, product director společnosti SODATSW.
Desktop Security System AreaGuard je pokročilým nástrojem, sloužícím k zabezpečení klíčových dat uložených v podnikové infrastruktuře. Systém AreaGuard zajišťuje plně transparentní šifrování veškerých důležitých informací bez ohledu na jejich fyzické umístění.
Data jsou tak bez omezení dostupná svým uživatelům a přitom je vyloučeno jejich odcizení, ať už ze serveru, z klientské stanice, prostřednictvím firemního výměnného média, nebo odposlechnutím v průběhu přenosu. AreaGuard dokáže chránit klíčové informace rovněž v případě, kdy jiná řešení selhávají – při odcizení hardwaru.
Desktop Management System OptimAccess je zase systémem sloužícím k zajištění zabezpečení, dálkové správy a administrace klientských pracovních stanic v podnikovém prostředí. Umožňuje velmi precizně vymezit oprávnění a restrikce jednotlivým uživatelům a jejich skupinám, auditovat obsah počítače i práci s ním, vyhodnocovat efektivitu zaměstnanců stejně tak, jako například provádět dálkovou instalaci a servis jednotlivých PC. Díky němu je tak možné ušetřit čas a prostředky spojené s administrací rozsáhlých infrastruktur.

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku