Hlavní navigace

Trend Micro SafeSync for Business má zjednodušit sdílení souborů

18. 5. 2011

Sdílet

Společnost Trend Micro představila produkt SafeSync for Business, který má i těm nejmenším firmám pomoci bezpečně ukládat, spravovat a využívat digitální soubory a zvýšit produktivitu díky jejich sdílení.

SafeSync for Business využívá zabezpečenou technologii z cloudu, má uživatelům umožnit snadný přístup a sdílení všech jejich dat a zajistit jejich ochranu, ukládání a aktualizaci na různých počítačích a mobilních přístrojích. Navíc SafeSync udržuje v cloudu další aktuální kopii, k níž lze přistupovat z libovolného přístroje s přístupem na web a kterou lze použít v případě selhání či ztráty hardwaru.

Podle posledního průzkumu Trend Micro jen 12 % malých firem nepoužívá při podnikání smartphony a 43 % podniků tvrdí, že nejméně jeden ze  zaměstnanců používá pro přístup k  IT systémům tablet. „Víme, že většina majitelů malých podniků pracuje s různými přístroji a nemá server, který by jim pomohl při ochraně a zálohování citlivých dat," konstatuje Dan Conlon, vývojář a šéf technického oddělení Trend Micro.

 

SafeSync for Business může nahradit nebo doplnit stávající systémy zálohování. Pomocí sdílených složek mohou firmy také lépe zajistit interní i externí spolupráci. Tato funkce dle Trend Micro odstraní potřebu nákladného a komplikovaného vybavení pro ukládání přímo na pracovišti, která může některé malé podniky odradit od použití serverů. Průzkum Trend Micro také zjistil, že 42 % podniků s 3 – 10 osobními počítači vůbec nemá souborové servery.

 

Charakteristiky produktu SafeSync for Business:

Sdílení souborů za účelem týmové spolupráce – souborový server jako služba

Žádná omezení velikosti souborů a oprávnění ke složkám

Jeden účet pro více uživatelů – jedna licence pro celou společnost

Průběžná, automatická synchronizace souborů – nezpomaluje PC

Streaming videa a hudby pro kompatibilní přenosné přístroje

Centralizovaná správa pro administrátory

Okamžité a bezpečné sdílení odkazů s třetími osobami – podpora externího sdílení souborů a složek

Obnova smazaných souborů s neomezenou správou verzí

Podpora OS Windows a Mac

Podpora přístrojů iPhone/iPad a OS Android

příloha_ovladnete_sva_data

Podpora všech přístrojů s přístupem na web

Přístup k nejnovějším datům ze všech osobních datových přístrojů

Byl pro vás článek přínosný?