Hlavní navigace

TrendMicro nabízí ochranu proti webovým hrozbám pro routery Cisco

20. 4. 2008

Sdílet

Řešení má nabídnout malým podnikům, školám, firemním pobočkám a maloobchodníkům nákladově efektivní způsob, jak se ochránit před webovými hrozbami a prosadit přijatelná uživatelská pravidla webového provozu.

Firma Trend Micro uvedla, že její řešení pro webovou bezpečnost chrání platformu Cisco Integrated Services Router před měnícím se prostředím internetových hrozeb.

Řešení Cisco IOS Content Filtering je podle dodavatele snadno provozovatelné a nabízené jako služba poskytující v reálném čase a mimo zákaznická prostředí globální filtrování webových dat, která přicházejí na směrovače Cisco ISR. Toto řešení má nabídnout malým podnikům, školám, firemním pobočkám a maloobchodníkům nákladově efektivní způsob, jak se ochránit před webovými hrozbami a prosadit přijatelná uživatelská pravidla webového provozu.

Cisco IOS Content Filtering, součást rámce Cisco IOS Integrated Threat Control, monitoruje a reguluje všechny webové aktivity blokováním nebo omezením přístupu na určité webové stránky. Síťoví administrátoři mohou využít tento nástroj pro management směrovačů k nastavení bezpečnostních pravidel buď použitím klíčových slov, nebo jedné či více z až 80 kategorií příkazů omezujících přístup k internetu.

Cisco IOS Content Filtering bude k dispozici jako volitelná služba s předplatným pro směrovače Cisco Integrated Services Routers řady 800, 1800, 2800 a 3800. Nabídka bude prodávána a podporována společností Cisco a jejími autorizovanými prodejními partnery.

Viz také:
Jak ovládnout router
Routery Cisco mají Ignum ochránit před útoky DoS
Router s firewallem, IPSec i virtuální sítí
Zabezpečený VPN router pro sítě WAN

Byl pro vás článek přínosný?