Hlavní navigace

TrustPort lokalizuje produkty do dalších třech jazyků

10. 12. 2008

Sdílet

Rozmach prodeje lze podle TrustPortu očekávat v Mexiku, kde výrobce spolupracuje s místní distribuční společností Ellercom, a v Itálii, kde je partnerem výrobce společnost Isiweb.

Během měsíce od vydání produktů TrustPort Antivirus 2009 a TrustPort PC Security 2009 došlo podle dodavatele k jejich lokalizaci do dalších světových jazyků. Software, dosud dostupný v češtině a angličtině, se dočkal své španělské, německé a italské verze.

„Lokalizovali jsme náš software pro státy, kde vidíme největší tržní potenciál,“ uvedla Marcela Parolková, vedoucí obchodního oddělení společnosti TrustPort. „Nastartovali jsme slibnou spolupráci zejména s partnery v Mexiku, Německu a Itálii.“

Rozmach prodeje lze podle TrustPortu očekávat v Mexiku, kde výrobce spolupracuje s místní distribuční společností Ellercom, a v Itálii, kde je partnerem výrobce společnost Isiweb. Dalším nadějným trhem má být Německo.

Vedle lokalizace softwaru probíhá také tvorba španělské a německé verze nových webových stránek, věnovaných jednotlivým produktům z portfolia TrustPort.

Nové produkty TrustPort PC Security 2009 a TrustPort Antivirus 2009 přinesly množství novinek, například možnost vytvoření mobilního antiviru na flash disku, schopnost vypálení záchranného systémového disku nebo rodičovský zámek na ochranu před nevhodným webovým obsahem.

Viz také:
TrustPort PC Security 2009 v ostré verzi

Byl pro vás článek přínosný?