Hlavní navigace

100MEGA a IT Planet se dohodly na fúzi

24. 7. 2008

Sdílet

Společnost 100MEGA Distribution se spojí s fimou IT Planet, a to 1. srpna 2008.

Společnost 100MEGA Distribution se spojí s fimou IT Planet, a to 1. srpna 2008. Spojením společností 100MEGA a IT Planet vznikne firma s plánovaným letošním obratem 2 miliardy Kč. Společný podnik nabídne zákazníkům nabídku produktů s důrazem na PC, notebooky a počítačové komponenty.
Tato fúze přinese partnerům, obchodníkům a dealerům přímé distribuce a reportování jejich odběrů výrobcům, možnost pronajmout si B2C systém či se začlenit do věrnostního programu MegaBonus. V blízké budoucnosti 100MEGA plánuje spustit také nový on-line konfigurátor LIBRA a možnost reklamovat komponenty z PC nebo notebooků LIBRA prostřednictvím e-shopu.
"Spojením obou produktových řad nyní firma 100MEGA může nabídnout širší spektrum produktů a efektivně tak naplnit rostoucí požadavky zákazníků na kvalitní a cenově dostupný hardware. Kromě toho nám tato fúze umožní využít větší zákaznickou základnu, rozšířit obchodní dosah na další partnery a zvětšit prodejní kanál,“ uvedl David Petrovič, obchodní ředitel společnosti 100MEGA Distribution.

 

Autor článku