Hlavní navigace

100MEGA otevírá nový HALSHOP v Brně

11. 7. 2008

Sdílet

Společnost 100MEGA Distribution pokračuje ve svém záměru vybudovat síť značkových prodejen HAL3000 po celém území ČR a oficiálně otevřela první HALSHOP v Brně na Jakubském náměstí 1.

Nový HALshop, ve kterém zákazníci naleznou vystavené produkty HAL3000 a další výrobky z nabídky spolčnosti, je postaven na koncepci „4 v 1“ - vedle ukázkové prodejny nabízí servisní sběrné místo, poradenské centrum a službu „pick up in store“ (tj. možnost vyzvednout si na prodejně objednané zboží přes e-shop).

Vedle nově otevřené značkové prodejny HALSHOP v Brně již úspěšně fungují tzv. mini HALSHOPY (tj. značkové prodejní kouty) v Sokolově, Ostravě, Lipníku nad Bečvou, Humpolci a Karlových Varech. Všechny jsou kompletně změněny do jednotného vizuálu HAL3000.

100MEGA Distribution plánuje již brzy otevřít také značkovou prodejnu HALSHOP v Rumburku a Hranicích na Moravě. Celkem jich to má být do roku 2009 15 prodejen typu HALSHOP a 50 typu MiniHALSHOP.

„Cílem projektu HALSHOP je zvýšení povědomí o značce HAL3000, nárůst prodeje produktů HAL3000 a dalších našich distribuovaných značek. Věříme, že otevřením sítě značkových prodejen HALSHOP utužíme vztahy nejen mezi stávajícími partnery, ale že s naší vizí oslovíme také partnery nové,“ uvedl Tomáš Veit, vedoucí oddělení PC ve společnosti 100MEGA Distribution.

- - Alexandr Radecký

CS24

Autor článku