Hlavní navigace

15 nejbizarnějších aplikací na App Storu (1.)

4. 4. 2013

Sdílet

 Autor:
Na každou skvělou aplikaci na iOS App Store existuje pět aplikací nepoužitelných a zbytečných.

Takové aplikace buďto nesplňují slibované požadavky, nebo dodávají něco tak bizarního či nevkusného, že si to přímo žádá otázku: K čemu by tohle vůbec někdo někdy potřeboval? Falešné virtuální přítelkyně, nesmyslné hry, počítadla oveček a všechno mezi tím. Na App Store najdete všechno. Podívejte se společně s námi na 15 zcestných aplikací pro iPhone a iPod Touch, které v App Storu rozhodně nemají co dělat.

Kawaii Assistant

Kawaii Assistant

Jestliže vám dělá problémy činit rozhodnutí, nechte někoho jiného, ať je činí za vás. Kawaii Assistant (zdarma) je virtuální japonská osobní asistentka jménem Suki. Můžete se jí ptát na odpovědi typu ano/ne, hrát s ní kámen, nůžky, papír a dávat jí dárky. Ona na vás bude mluvit jenom japonsky, což je překládáno do angličtiny v titulcích vespod obrazovky. Přestože Suki může být velice populární v Japonsku a pár dalších místech, v našich podmínkách vypadá taková aplikace opravdu bizarně a taky trošku strašidelně.

Počítadlo oveček

Sheep Counter

Lidé jsou různí.Některým usínání problémy nedělá, jiní trpí prokletím nespavosti. Pokud patříte do této skupiny, možná by vám mohl pomoci váš iPhone. Prostě si zapněte Sheep Counter (zdarma) a sledujte, jak se jedno malé chundelaté jehňátko za druhým vyrovnaně vznáší displejem. Ještě se vám nechce spát?

Carling iPint

Carling iPint

CS24

Některé fyzické věci se do virtuálního světa převádějí těžko. Jednou z těchto věcí je půllitr osvěžujícího, ledového piva – virtuální půllitr zkrátka po těžkém dnu nemá stejný efekt. To je však přesně to, co Carling iPint (zdarma) je. Aplikace před vás postaví imaginární půllitr, který můžete imaginárně vypít. Při naklopení iPhonu k puse pivo mizí, jako byste ho opravdu požívali. V iTunes Store ve Spojených státech byste však Carling iPint aktuálně hledali marně, a to kvůli právní bitvě mezi tvůrci jiného virtuálního piva. Britská verze iTunes Store to ale jistí.

Pokračování