Hlavní navigace

3 nové repro sestavy od Verbatimu

26. 6. 2007

Sdílet

Společnost Verbatim uvedla na trh tři nové produkty pro poslech hudby - přenosnou outdoorovou USB reproduktorovou sestavu, USB reproduktory pro domácí využití a mobilní 2.1 reproduktorový systém se subwooferem.

CS24

Všechny tři modely reproduktorových sestav se skládají ze dvou 1¼-palcových kovových reproduktorů s předzesilovačem a jsou magneticky odstíněné. Výkon 2 watty (RMS) zajistí čistý a výkonný zvuk. Navíc není třeba žádná zvuková karta, protože zvukový čip je integrovaný v reproduktorech.




Druhý model z nabídky se liší od nejmenšího přenosného USB reproduktorového systému v tom, že má vestavěné ovládání reproduktoru, ztlumení zvuku a integrovaný konektor pro sluchátka. Zvláštností u třetího modelu, přenositelné 2.1 multimediální sestavy reproduktorů, je užitečný 2-palcový subwoofer se slušným výkonem 1 watt (RMS), vlastním ovládáním reproduktorů a rozsahem frekvence 80 Hz až 2 kHz. To znamená, že tato reproduktorová sestava má celkový výkon 3 watty (RMS), a je tedy vhodná pro mobilní využití u MP3 přehrávačů, přenosných CD/DVD přehrávačů nebo notebooků. Reproduktory napájejí 4 AAA baterie nebo je možné využít přiložený síťový adaptér.

Novinka z audio divize Verbatimu –bílá stereo sluchátka s mikrofonem jsou ideální pro povídání si s přáteli prostřednictvím internetu nebo pro obchodní hovory přes VoIP. Sluchátka lze pohodlně připojit k notebooku nebo PC díky přiloženému kabelu. Integrovaný mikrofon disponuje ovládáním reproduktorů a funkcí jejich ztlumení.

- - Tomáš Jirásko