Hlavní navigace

Ackee vyvinula první českou mobilní aplikaci pro Apple Watch

16. 3. 2015

Sdílet

 Autor: Ackee
První česká mobilní aplikace pro Apple Watch je na světě. Jmenuje se App4Fest a vytvořila jí pražská společnost Ackee. App4Fest využívají pořadatelé hudebních a filmových festivalů, když chtějí dát návštěvníkům mobilní aplikaci, díky které se snadno zorientují ve festivalovém dění.

App4Fest slouží pořadatelům festivalů, kteří tak mohou nabídnout návštěvníkům své akce mobilní aplikaci, kde najdou kompletní program, přehled kapel nebo filmů, umístění stagí nebo sálů a další užitečné informace. Aplikace umí také uživatele upozornit, když jde na scénu jeho oblíbená kapela nebo začíná film, který ho zajímá.

a4f_film_detail1

Uživatel hodinek Apple Watch tak bude mít díky App4Festu celé festivalové dění ještě blíž. App4Fest se dokáže přizpůsobit požadavkům pořadatele festivalu. Každý festival tedy může mít aplikaci opatřenou vlastním brandingem a grafikou na míru. App4Fest funguje na chytrých telefonech se systémem iOS, Android a nově také na platformě Windows Phone a na hodinkách Apple Watch.

App4Fest v minulosti využili například festivaly Rock for People, Mezinárodní festival dokumentárních filmů Ji.hlava nebo slovenský Grape Festival.

Byl pro vás článek přínosný?