Hlavní navigace

Activision pracuje na Transformers: Revenge of the Fallen

7. 2. 2009

Sdílet

Filmové zpracování Transformerů uchvátilo nejedno divácké oko, a proto letos vyjde druhý díl, který, stejně jako v předchozím případě, doprovodí také hra

 

Zda se však bude, stejně jako minule, jednat o hru, která velmi brzce po svém vydání zapadne do herního odpadu, ukáže až čas. Pravdou ale je, že v „textové podobě" prozatím vypadá slibně.

 

Děj se samozřejmě bude vázat na filmovou předlohu, ovšem oproti předem nadefinovanému filmu, bude chod herních událostí zcela pod vaší kontrolou. Na výběr totiž dostanete z - jak Activision tvrdí - nejširšího spektra robotů, a to jak z řad Autobotů, tak Deceptikonů.

 

Každý transformer bude vybaven speciálními zbraněmi a jedinečnými vlastnostmi. Během hry za kteréhokoliv z nich se budete moc kdykoliv přepnout do jejich mobilní podoby a přesounout se na jiné místo na mapě.

 

Herní kulisy budou zasazeny do takových lokalit, jako je Šanghaj, či Káhira.

 

Hra bude podporovat také online multiplayer, který vám, díky nejrůznějším herním módům, umožní svádět velkolepé bitvy vůči jiným hráčům.

 

Jak už to tak u her postavených na filmové licenci bývá, chystá se speciální titul snad pro každou herní platformu. Verze pro PS3, X360 a PC si budou podobné. Na PS2 a Wii vyjde hra poněkud pozměněná a Nintendo DS se dočká titulů rovnou dvou - každý vám umožní hrát za jinou frakci.

 

Závěrem se podívejte na oficiální trailer.

 

 

Zdroj: IGN.com

 

Byl pro vás článek přínosný?