Hlavní navigace

ActivityMon 1.5 monitoruje navštívené webové stránky

29. 3. 2010

Sdílet

Společnost Advanced Software uvedla verzi 1.5 svých produktu ActivityMon, určeného pro sledování činnosti uživatelů na počítači, především pak zaměstnanců v pracovní době.

Nová verze 1.5 představuje monitorování navštívených webových stránek, umožňuje správci IT získat kompletní přehled o historii navštívených webových stránkách uživatelem, včetně kompletní adresy URL a času stráveného na jednotlivých stránkách. Aktuálně jsou podporovány nejrozšířenější webové prohlížeče jako Internet Explorer, Mozilla Firefox a Opera. Nově představený prohlížeč Google Chrome bude následovat v některé z aktualizací produktů.

Další novinkou verze 1.5 je možnost distribuce sledovaných aktivit prostřednictvím e-mailu protokolem SMTP. Správce systému si tak pro distribuci dat aktivit může vybrat ze tří možností: sdílené složky v rámci LAN, FTP přístup na vzdálené servery a zasílání e-mailem prostřednictvím SMTP.

Některé další vlastnosti nové verze 1.5:

  • prohlížeč aktivit nově umožňuje vybrat časový interval z možností jako dnes, včera, tento týden, předchozí týden, atd.
  • produkty jsou připraveny pro práci na terminálových serverech
  • zlepšena kompatibilita s 64bitovými Windows XP
  • Aplikaci ActivityMon je možné stáhnout ze stránek www.ActivityMon.com.