Hlavní navigace

Adobe představuje novinky spojené s Acrobat 9 Pro

3. 6. 2008

Sdílet

Společnost Adobe dnes oznámila, že Adobe Acrobat 9 Pro bude začleněn do Adobe Creative Suite 3.3 Design Premium a Standard, Creative Suite 3.3 Web Premium a Creative Suite 3.3 Master Collection.

Společnost Adobe Systems Incorporated dnes oznámila, že Adobe Acrobat 9 Pro bude začleněn do Adobe Creative Suite 3.3 Design Premium a Standard, Creative Suite 3.3 Web Premium a Creative Suite 3.3 Master Collection. Adobe Creative Suite 3.3 Design Premium také obsahuje Adobe Fireworks CS3 jako speciální nabídku pro grafické návrháře, kteří potřebují rychle vytvářet prototypy webových stránek. Tato výkonná aktualizace softwaru pro grafický návrh a vývoj od Adobe, který představuje standard ve své oblasti, umožní grafikům, profesionálním tvůrcům webu a poskytovatelům tiskových služeb používat nové způsoby vytváření a distribuce poutavého obsahu.




V Acrobatu 9 Pro mohou návrháři zkombinovat soubory PDF, video, zvuk a další dokumenty do portfolií PDF, která lze poté snadno distribuovat a jednoduše procházet s použitím navigace navržené v Adobe Flash. Návrháři mohou do svých souborů PDF zahrnout video a soubory aplikací kompatibilní s přehrávačem Flash Player a pak přehrávat tento obsah v softwaru Acrobat 9 Pro a Adobe Reader 9.

Acrobat 9 Pro umožňuje efektivní spolupráci na dokumentech. S použitím softwaru Acrobat 9 Pro a služeb na Acrobat.com mohou nyní uživatelé snadněji vytvářet a spravovat formuláře a sbírat data formulářů. Web Acrobat.com, který nyní umožňuje bezplatné přihlášení jako veřejná betaverze, je nová sada hostovaných služeb, kterou společnost Adobe také dnes představila. Návrháři používající Acrobat 9 mají také možnost použít Acrobat.com, aby byli se svými klienty doslova na stejné straně s použitím společné navigace v dokumentech PDF v reálném čase. Klientům přitom stačí pro jejich účast pouze Adobe Reader.

Adobe Creative Suite 3.3 se na celém světě začne dodávat od července 2008. Všechna vydání budou fungovat na platformách Mac OS X 10.4.11 nebo 10.5 na počítačích s procesorem Intel a Microsoft Windows XP a Windows Vista a budou dostupná přes autorizované prodejce Adobe a v online obchodu Adobe Store. Odhadované koncové ceny jsou 57 200 Kč bez DPH za Adobe Creative Suite 3.3 Design Premium, 36 310 Kč bez DPH za Adobe Creative Suite 3.3 Design Standard, 48 610 Kč bez DPH za Adobe Creative Suite 3.3 Web Premium, 80 090 Kč bez DPH za Adobe Creative Suite 3.3 Master Collection.

- - Adam Šoltys

Byl pro vás článek přínosný?