Hlavní navigace

Demoverze Age of Booty - pirátská strategie

5. 4. 2009

Sdílet

Na první pohled jednoduchá hříčka ve formě strategie s pirátskou tematikou nabízí nebývalé množství zábavy. Okusit z ní můžete ve velikostně malé, ale obsahově vydatné demoverzi.

 

Herní novináři, ale také samotní hráči často žehrají nad nedostatečnou originalitou vydávaných her. Obvykle se vydavatelé snaží skutečnou kvalitu zastřít ohromujícím grafickým zpracováním a nakonec z toho po několika hodinách vyjde značně stereotypní počin. Přesně opačný způsob tvorby hry zvolili autoři nepříliš medializované strategie Age of Booty, která je šířena digitálně, a to nejen na PC, ale také na Xbox Marketplace či Playstation Network. Největší popularity se však pravděpodobně dočká právě na počítačích. Je totiž jakýmsi odvoláním na mnoho let staré tituly, kdy hratelnost byla na první místě a nikomu příliš nevadilo spíše schematické grafické zpracování.



Ovšem Age of Booty vypadá v rámci možností příjemně (volí komiksovou či kreslenou formu) a zároveň nabízí až nebývalou hloubku. Každý hráč se bude snažit rozšiřovat své pirátské impérium a vstupovat do soubojů s ostatními hráči. Age of Booty je totiž titlem zaměřeným zejména na síťové zápolení. Ovládání je velice přístupné a i úplné herní nováčky postupně vtáhne.

 

CS24

 

Stáhnout demo Age of Booty

Byl pro vás článek přínosný?