Hlavní navigace

Age of Conan: betaverze v dohledu!

1. 7. 2006

Sdílet

nové MMORPG dosahuje svého mezníku ve vývoji

Herní společnost Funcom oznámila, že její počin Conan - Hyborian Adventures vstoupil ve vývojové fázi do konečného testování. Což znamená, že online RPG budou testovat jak členové autorského týmu, tak speciálně vybraní testeři. Po této první fázi beta-testingu plánuje firma Funcom rozšíření zkušební verze pro širší hráčskou obec – a to celosvětově již tento podzim.
„Tvrdě jsme pracovali na Age of Conan více než dva roky a je proto skvělé sledovat, jak nás kolektivní snaha dovedla až k tomuto bodu“, nechal se slyšet Trond Arne Aas, jeden z předních představitelů Funcomu. Dále přidal: „Hra již v této nedokončené fázi vypadá úžasně a je velmi zábavné ji hrát. Již se velice těšíme, až představíme naší komunitě, obchodním partnerům i tisku další fázi beta-vývoje.“

Gamesa Age of Conan je založena na literární fantasy sérii od spisovatele Roberta.E.Howarda. Staví hráče do role neohroženého svalovce Conana,drsného seveřana, jenž patří mezi národ Cimmeřanů. V nelítostném světě zlomyslných bohů, mýtických příšer a ztracených civilizacích se hrdý válečník postaví zlu všeho druhu.