Hlavní navigace

Airborne Troops - akční adventura z prostředí druhé světové války

6. 8. 2003

Sdílet

Widescreen Games zveřejňují detaily o jejich chystané akční adventuře...

Vývojáři z holandského týmu Widescreen Games mají v současné době plné ruce práce s jejich chystaným titulem z prostředí druhé světové války. Airborne Troops, jak se nová akční adventura nazývá, vás uvrhne do role mladého amerického parašutisty Johna Welshe, jehož letadlo je sestřeleno nad francouzským územím. Mladý hrdina nebezpečný pád přežívá a pod vaším vedením musí bojovat o holý život.



Hlavní postavu budete ovládat z pohledu třetí osoby a v průběhu hry projdete sedmi rozsáhlými misemi, plnými různých primárních i sekundárních úkolů. V první misi budete například hledat vaše vybavení, které jste poztráceli při nehodě, a přitom se skrývat před slídícími německými vojáky. V tomto stealth stylu bude hra probíhat zhruba do poloviny a rozhodně se neobejdete bez pořádné dávky strategického myšlení.



Zbytek Airborne Troops však prožijete v ostrém bojovém nasazení a budete mít k dispozici sedm autentických zbraní z druhé světové války, mezi nimiž najdete například obyčejnou pistoli nebo bazuku. Během hry budete sabotovat německé operace, abyste zajistili dobré podmínky pro slavnou operaci v Den D. Ne vždy ale budete pracovat pouze na vlastní pěst. Abyste se nenudili, přijdete do styku se členy francouzské odbojové skupiny The Comet Network, po jejichž boku budete rovněž bojovat.



Vydání Airborne Troops je plánováno na konec letošního roku, a tak autorům držme palce, ať jim vše vyjde podle plánu. Jakmile budou k dispozici další novinky, budeme vás informovat. Zatím si alespoň můžete prohlédnout dvacet screenshotů ze hry.

Autor článku