Hlavní navigace

AirLive nabízí dohledovou kameru AirCam OD-600HD

25. 11. 2009

Sdílet

Společnost AirLive představila novou kameru AirCam OD-600HD, což je venkovní otočná Dome IP kamera. AirCam OD-600HD je součástí nové generace AirLive IP kamerového řešení, které má již megapixelový čip, kvalita obrazu je HD a kódování H.264, které má obecně nižší nároky na síť i zálohovací prostor. Kamera je otočná, se zoomem a venkovním krytem a AirLive OD-600HD je tedy použitelná i ve složitých kamerových systémech s velkými nároky na kvalitu obrazu a přenosu.

Tělo kamery je z kovu a tvrzeného skla, což ji činí odolnější proti rozbití. Podle výrobce je take odolná vůči vodě, prachu atd. Může být napájena přes PoE (Power over Ethernet), což snižuje potřebu kabelů a usnadňuje instalaci.

Kamera AirLive OD-600HD má otočné funkce vertikálně 355° a náklon 90°. Obrázky z AirLive OD-600HD lze sledovat nejen přes internet, ale také přes 3G mobilní telefon, protože tato kamera podporuje protokol RSTP. 

Dodavatel uvádí, že kamera je určena především pro sledování velkých prostor jako jsou parkoviště, skladiště, farmy, statky, depa atd