Hlavní navigace

Apple Watch 6: Sázka na eleganci a spoustu funkcí

11. 11. 2020

Sdílet

 Autor: Mahod84 / Shutterstock.com
Prémiový produkt už na pohled, maximální variabilita vzhledu.

Moderní chytré hodinky se staly jakýmsi fenoménem současnosti. Na rozdíl od mnohých předchozích modelů se totiž vyznačují nepřeberným množstvím užitečných funkcí, po jejichž vyzkoušení prahne vcelku velké množství lidí. Mezi různými chytrými hodinkami samozřejmě nijak nezapadnou ty s emblémem nakousnutého jablka. Ano, hovoříme i chytrých hodinkách Apple Watch 6. Čím vším se šestá série hodinek od společnosti Apple může pochlubit? Na to se podíváme v následujících řádcích. Zajímavostí je více než dost.

Prémiový produkt už na pohled

U společnosti Apple jakási klasika. Krabička je skutečně minimalistická a vyznačuje se přítomností mnohých přihrádek. Postupně z ní začnete vytahovat veškeré komponenty, jež jakkoli s provozem zmiňovaných hodinek souvisejí. Tělo hodinek je velmi podobné předchozímu typu. Kabel k nabíjení má zakončení USB-A, což úplně vzhledem k ostatním produktům Apple ideální není. USB-C by se hodilo více. Velikosti hodinek 40, respektive 44 mm jsou maximálně dostačující pro jakoukoli ruku.     

Maximální variabilita vzhledu

Tak s tou určitě počítejte. Už jen výměna řemínků je velmi jednoduchá a lze říct, že snad ještě intuitivnější a rychlejší než u předchozích modelů. Řemínky jsou i cenově vcelku dostupné. Ideální je při jejich nákupu využít slevové kupony. Co se týká haptické, tedy dotekové, odezvy, ta je vynikající. Vibrace hodinek mohou být jak velmi jemné, tak i silnější. Hodinky mohou díky oné haptické odezvě také perfektně budit. Určitě je u těchto hodinek také potřeba počítat s poněkud vylepšenou baterií.    

Ještě jasnější displej

U nového OLED displeje můžete počítat s tím, že bude mnohem jasnější. Vynikající je i rozlišení 394 × 324 pixelů. Velkým vylepšením prošel režim Always-On. Na displeji navíc můžete mít Memoji, případně vaše oblíbené zvířátko. Zvýšilo se i množství nabízených ciferníků. Hodinky tak budou vždy stylové. Nákup stojí za to. Využít se vyplatí zejména slevy na Alze.  

 

Byl pro vás článek přínosný?