Hlavní navigace

Aquanox 2 vyjde v anglické verzi již v září

17. 7. 2003

Sdílet

Koch Media se ujali distribuce anglické verze podmořské akce Aquanox 2...

V prázdninovém dvojčísle našeho časopisu GameStar jsme vám nabídli jako plnou hru vynikající akční titul z podmořského prostředí Aquanox. Autoři z Massive Development neusnuli na vavřínech a vytvořili pokračování Aquanox 2: Revelation, jehož německá verze spatřila světlo světa již minulý rok. Avšak vzhledem k nemalým problémům vydavatelské společnosti JoWooD, která má první i druhý díl na starosti, bohužel došlo k neplánovanému zpoždění vydání verze anglické (stejně jako v případě RPG Gothic II) a zklamaní fanoušci toužebně očekávali den, kdy se na ně konečně usměje štěstí.



Nyní je naštěstí všechno jak má být, neboť o distribuci anglické verze v Evropě a Velké Británii se přihlásila společnost Koch Media. Díky ní se Aquanox 2: Revelation dočkáte již letos v září a rozhodně se máte nač těšit. Svědčí o tom nejen vynikající audiovizuální zpracování, ale rovněž spousta nových prvků a vylepšení oproti již tak kvalitnímu prvnímu dílu. Jen pro připomenutí uvedu, že v očekávaném pokračování se vžijete do role Williama Drakea, který v roce 2666 pátrá po dědictví zanechaném jeho tajemným předkem. Mladý dobrodruh však brzy zjišťuje, že není jediným člověkem, který se pídí po legendárním pokladu.



Můžete se těšit na spoustu misí, pospojovaných do jedné velké kampaně a doplněných mnohými bonusy. V průběhu hry budete lapeni poutavým příběhem a v rozhovorech s mnoha postavami budete získávat důležité informace, potřebné k odhalení dávného tajemství. K boji budete využívat velkého množství zbraní a čeká vás spousta nepřátel s vylepšenou umělou inteligencí, na nichž si vyzkoušíte různé taktiky. Zkrátka a dobře vše nasvědčuje tomu, že Aquanox 2: Revelation rozhodně neudělá svému předchůdci ostudu.

Autor článku