Hlavní navigace

Armageddon

8. 7. 2010

Sdílet

 Autor:
Ze spolupráce producenta a režiséra megahitů Skála a Pearl Harbour se zrodila strhující akční podívaná – Armageddon, který tentokrát přichází na Blue-ray disku.

Armageddon

Sci-fi/Akční,USA 1998

Hrají: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck, Liv Tyler, Will Patton, Steve Buscemi

Režie: Michael Bay

Pro lásku. Pro čest. Pro lidstvo.

Info o filmu (distributor): Ze spolupráce producenta a režiséra megahitů Skála a Pearl Harbour se zrodila strhující akční podívaná – Armageddon, který tentokrát přichází na Blue-ray disku. Plejádě hvězd vévodí Bruce Willis (Náhradníci, Město hříchu) spolu s držiteli Ceny Akademie Benem Affleckem (1997, Dobrý Will Hunting, Nejlepší původní scénář) a Billym Bobem Thorntonem (1996, Smrtící bumerang, Nejlepší převzatý scénář), neméně skvělí jsou také Liv Tyler (trilogie Pán prstenů), Steve Buscemi (Con Air) nebo Will Patton (60 sekund).

K Zemi se blíží meteor o velikosti Texasu, a lidstvo tak má před sebou 18 dní života. Šéf NASA (Thornton) má jedinou možnost: vyslat k asteroidu partu drsných naftařů, kteří by pod jeho povrch umístili jaderné nálože. Jejich adrenalinová jízda přináší pozoruhodné speciální efekty, chytlavý humor, napínavý příběh a podmanivou hudbu v podání Aerosmith a Bon Joviho – nyní v dokonalé obrazové a zvukové kvalitě na Blue-ray disku.

Bonusy:
• Videoklip skupiny Aerosmith oceněný cenou MTV: „I Don´t Want To Miss A Thing“
• Trailery

Zvuková verze/formát: čeština (2.0), angličtina (5.1), polština (2.0), italština (5.1), ruština (5.1) maďarština (2.0).

Obrazový formát: 16:9

Titulky: české, slovenské, polské, anglické, italské, portugalské, maďarské, hebrejské, řecké, bulharské, turecké, ruské, ukrajinské, rumunské, srbské, chorvatské, slovinské

Délka: 151 min.

7.6. – videopůjčovny
16.6. – prodej
Doporučená cena 699 Kč

Distribuce: Magic Box

Česko-Slovenská filmová databáze


Byl pro vás článek přínosný?