Hlavní navigace

Ashampoo Burning Studio 2009 - ZDARMA!

16. 1. 2009

Sdílet

Ve spolupráci se společností Ashampoo vám nabízíme ke stažení vypalovací software Ashampoo Burning Studio 2009. Ušetříte stovky korun, protože od nás ho získáte zdarma!

Ashampoo Burning Studio 2009 je kvalitní program pro vypalování CD, DVD a Blu Ray disků. Burning Studio pracuje s obrazy disků ISO, CUE/BIN a ASHDISC. Novinkou je funkce pro experty, která umožňuje opravit obsah kopírovaného disku. Nesmíme zapomenout ani na ukládání hudebních stop z CD do souborů v komprimovaných formátech, úpravu a mazání obsahu přepisovatelných disků a mnoho dalších užitečných funkcí. Program je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.

 

Stáhnout Ashampoo Burning Studio 2009

 

Návod k instalaci:

Stáhněte soubor a dejte instalovat. Po dokončení instalace se vám automaticky otevře internetový odkaz, kde vyplníte svoji funkční e-mailovou adresu a stisknete tlačítko Send. Poté se vám objeví ve vašem e-mailu (který jste zadali při registraci) zpráva s odkazem, který otevřete a následně vyplníte své jméno, příjmení a vše potvrdíte. Vzápětí po registraci vám přijde zpráva, tentokrát však s registračním klíčem, který vložíte při spuštění programu do nabídky Vložte klíč.

Informace o výrobci:

www.ashampoo.com

sales@ashampoo.com

 

CS24

Další plné verze naleznete v následujícíh měsících na gamestar.cz či pcworld.cz